Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 
 
 
ΚΟΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ
Υδραυλικός Ηράκλειο Κρήτης

Η επιχείρησή μας “ΚΟΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ” η οποία εδρεύει στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, δραστηριοποιείται από το 1989 στον χώρο των υδραυλικών εργασιών παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλο το Ηράκλειο.

Διαθέτοντας μία έμπιστη ομάδα που αποτελείται από έμπειρους υδραυλικούς, σύγχρονα εργαλεία και χάρη στη διαρκή επιμόρφωσή μας σε νέες μεθόδους και τεχνικές μπορούμε να αναλάβουμε και να λύσουμε κάθε είδους πρόβλημα που αφορά τα υδραυλικά του χώρου σας, από το μικρότερο μερεμέτι έως την μεγαλύτερη εγκατάσταση.
 
 
 
 
 
Είμαστε σε θέση να προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις και να φέρουμε σε πέρας κάθε είδους εργασία σχετικά με υδραυλικές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις μπάνιου - κουζίνας, ηλιακούς και ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, εγκαταστάσεις κεντρικής θέρμανση, ενδοδαπέδια θέρμανση και αποχετευτικά έργα. 

Με προσήλωση στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση, ταχύτητα στην ολοκλήρωση κάθε είδους υδραυλικής εργασίας και εγγυημένο αποτέλεσμα, στις πιό ανταγωνιστικές τιμές.

Σε όλες τις δουλειές μας χρησιμοποιούμε ποιοτικά υλικά, αρίστης ποιότητας, προσφέροντας αξιόπιστες και μακροχρόνιες λύσεις σε θέματα που αφορούν τα υδραυλικά, τη θέρμανση και την αποχέτευση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μπορέσουμε να συνεργαστούμε και με εσάς και να προσθέσουμε στην λίστα μας ακόμη έναν ευχαριστημένο πελάτη.
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Είμαστε πάντα δίπλα σας πρίν αλλά και μετά από οποιαδήποτε εργασία αφορά την ύδρευση, την αποχέτευση και την θέρμανση του χώρου σας, εξυπηρετώντας άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.