Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
 
 
 
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
Κοκολογιάνης Φανούριος | Υδραυλικός Ηράκλειο Κρήτης

Η θέρμανσης είναι πολύ σημαντική για κάθε χώρο, ειδικά τις κρύες ημέρες του χειμώνα. Η εγκατάσταση θέρμανσης ενός κτιρίου είναι το σύνολο των συσκευών, αυτοματισμών κλπ., που απαιτούνται για την παραγωγή θερμικής ενέργειας στους χώρους ενός κτιρίου.

Η επιχείρησή μας “ΚΟΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ” η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, διαθέτοντας μακρόχρονη πορεία στον χώρο, μπορεί να αναλάβει όλες τις απαραίτητες εργασίες για τη σωστή λειτουργία των εγκαταστάσεων θέρμανσης του χώρου σας, είτε αυτός είναι οικιακός είτε επαγγελματικός.


Βασισμένοι στην τεχνογνωσία μας, σας παρέχουμε όλες τις εγγυήσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε οποιαδήποτε βλάβη ή εργασία μας αναθέσετε. Στόχος μας είναι, εκτός από την επιδιόρθωση του προβλήματος στην κάθε συγκεκριμένη περίπτωση, η μείωση των απωλειών θερμότητας και η διατήρηση των ενεργειακών επιπέδων του εκάστοτε χώρου.
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Εγκατάσταση καλοριφέρ
Επισκευή - Συντήρηση καλοριφέρ
Αυτονομίες θέρμανσης
Αντλίες θερμότητας
Ενδοδαπέδια θέρμανση
Συστήματα θέρμανσης
Βλάβες - επισκευές
Αντικατάσταση - επισκευή σωληνώσεων κεντρικής θέρμανσης
 
ΗΛΙΑΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στην εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα κάθε εταιρείας και κάθε τύπου και τεχνικών προδιαγραφών. Επίσης αναλαμβάνουμε επισκευή και αντικατάσταση. Διαθέτοντας την κατάλληλη εξειδίκευση εγγυόμαστε την υψηλή ποιότητα των εργασιών μας.

Με την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει, δίνουμε άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις σε κάθε σας πρόβλημα. Χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά, σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στις πιο οικονομικές τιμές τις αγοράς. 
 
 
 
 
 
 
Εμπιστευτείτε την εμπειρία και τη γνώση μας. Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν
να σας εξηγήσουν τους λόγους.


Επικοινωνήστε μαζί μας!

Είμαστε πάντα δίπλα σας πρίν αλλά και μετά από οποιαδήποτε εργασία αφορά την ύδρευση, την αποχέτευση και την θέρμανση του χώρου σας, εξυπηρετώντας άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.