Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΔΡΕΥΣΗ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
 
 
 
ΥΔΡΕΥΣΗ - ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ
Κοκολογιάνης Φανούριος | Υδραυλικός Ηράκλειο Κρήτης

Η επιχείρησή μας “ΚΟΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ” η οποία εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, είναι κοντά σας για να λύσει κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με τα υδραυλικά και την αποχέτευση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου σε όλη την Κρήτη, αλλά και για να σας δώσει ολοκληρωμένες λύσεις για νέες εγκαταστάσεις.

Διαθέτοντας μακρόχρονη πείρα στο χώρο των υδραυλικών εργασιών, άριστες τεχνικές γνώσεις και άρτιο εξοπλισμό, αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως υδραυλικές εργασίες, όπως συντήρηση και επισκευή υδραυλικών εγκαταστάσεων, ανακαίνιση μπάνιου ή κουζίνας κ.α. προσφέροντας εγγυημένα αποτελέσματα εργασίας σε προνομιακές τιμές.


Οι ανάγκες των πελατών ποικίλουν για αυτό και εμείς είμαστε εδώ για να αναλάβουμε από τις πιο απλές μέχρι τις πιο σύνθετες εργασίες όπως από μία απλή αλλαγή του διακόπτη ύδρευσης μέχρι την αντικατάσταση ή ανακαίνιση ολόκληρου του δικτύου ύδρευσης ή αποχέτευσης.
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 Υδραυλικές εγκαταστάσεις
Βλάβες
Ανακαίνιση μπάνιου
Ανακαίνιση κουζίνας
Επισκευή σε καζανάκια
Επισκευή σε σιφώνια και σπιράλ
Αλλαγή - επισκευή αποχέτευσης – φρεατίου
Τοποθέτηση ειδών υγιεινής
Τοποθέτηση αξεσουάρ μπάνιου
 
Αντικατάσταση σιφωνιού νιπτήρα ή νεροχύτη
Αποφράξεις σε κουζίνες, σιφώνια, νιπτήρες ή μπανιέρες
Μερεμέτια παντός τύπου
 
Είτε μένετε στο Ηράκλειο, είτε οπουδήποτε αλλού στην Κρήτη, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κλείσετε ένα ραντεβού για να σας επισκεφθούμε δωρεάν.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε την ικανοποίηση των πελατών μας, κρατώντας την ποιότητα εργασίας μας σε υψηλά επίπεδα. Εμπιστευτείτε την εμπειρία και τη γνώση μας. Οι χιλιάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας μπορούν να σας εξηγήσουν τους λόγους.
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας!

Είμαστε πάντα δίπλα σας πρίν αλλά και μετά από οποιαδήποτε εργασία αφορά την ύδρευση, την αποχέτευση και την θέρμανση του χώρου σας, εξυπηρετώντας άμεσα το Ηράκλειο και όλη την Κρήτη.